Tapes


Patates Kasparo amb Salsa Picant de la Casa i Nata Agra

Polpette de Ricotta. Croqueta de Formatge Fresc de Ricotta amb Herbes

Croqueta de Bolets o de Carn D’Olla

Empanada de Vedella al Curry

Spanakopita. Empanada amb Espinacs i Formatge, Estil Grec

Hummus amb Pa Pita Calent

Paté Vegetal per untar amb Pa Pita Calent

Tapa de Verduretes del Dia

Formatge Provoleta Calent amb Herbes

Pebrot del Piquillo amb Bacallà

Truita de Patates amb Ous de Corral i Pa amb Tomàquet

Fulles de Parra Farcides d’Arròs amb Tzatziki

Plat de Pernil Curat de Terol i Pa amb Tomàquet

Assortit de Pernil, Embotit, Formatge d’Ovella i Pa amb Tomàquet

Tapa de Formatge d’Ovella amb Galetes

Tapa de Fuet o Llonganissa i Pa amb Tomàquet

Tapa de Xoriç Picant Fumat de Lleó i Pa amb Tomàquet

Seitó en Oli d’Oliva Verge Extra

Escopinyes de les Rías Gallegas

Plat de Pa amb Tomàquet

Olives Negres o Farcides d’Anxoves

Patates de Bossa San Nicasio Artesanas

Cacahuets

Esmorzars


Torrades de Pa de Llevat Mare i Fermentat Blanc amb Mermelada de la Casa o Tomàquet

Torrades de Pa de Llevat Mare i Fermentat de Sègol (30% Bio), Blat i Llavors amb Tomàquet o Mermelada

Torrades de Pa de Llevat Mare i Fermentat de Fruits Secs (orellanes, panses, dàtil i avellanes) amb Mantega

Muslei amb Iogurt Bifidus Biològic

Iogurt Grec amb Puré de Fruita

Croissant Francés de Mantega

Croissant Francés de Xocolata

Entrepans


Alvocat, Tomàquets Assecats al Sol amb Brie

Pollastre, Pebrots, Enciam i Maionesa

Formatge de Burgos, Anxoves i Tomàquet

Bacó Fumat, Enciam, Tomàquet i Maionesa

Formatge Cremós de la Casa a base de Formatge Blau i Feta, amb Tomàquet i Rúcula

Tonyina, Enciam, Olives i Maionesa

Pernil Curat de Terol amb Formatge

Pernil Curat de Terol

Truita de Patates amb Ous de Corral i Pa amb Tomàquet

Fuet o Llonganissa

Xoriç Picant de Lleó Fumat amb Fusta de Roure

Formatge

Bikini (Pa de Llevat Mare i Fermentat) de Pernil Dolç i Formatge

Focaccia amb Pesto, Mozzarella, Llonganissa i Pebrots


Entrepans Calents:

Llom a la Sal amb Formatge Manxec i Ceba Confitada

Bacó amb Albergínia Escalivada, Formatge Fresc i Rúcula

Amanides


Del Dia: Veure Pissara de Plats del Dia

Grega: Enciam, Tomàquet, Feta, Cogombre, Ceba i Menta

Mixta: Enciam, Tomàquet, Olives i Ceba

Mixta amb Tonyina

Plats del día (Veure Pissarra)


Sopa del Dia

Gaspatxo (Estiu)

Paté Vegetal amb Pa de Pita Calent

Tapa de Verduretes

Amanida del Dia

Quiche del Dia de Verdura i Ou de Corral amb Enciam

Pasta Variada (Marca CECCO de Italia) amb Salsa del Dia

Plat Calent de Carn

Postres


Pannacotta

Brownie de Xocolata i Nous

Cookie de Xocolata i Festuc

Iogurt Grec amb Puré de Fruita

Pastís de Pastanaga i Nous

Pastís del Xocolata Sublime

Pudding Calent de Dàtil i Caramel

Tarta de Formatge Ricotta i Panses

Coulant de Xocolata Calenta

Gelats en Got de Vidre Sandro Dessii Delicatessen

Xocolata Blanca i Violetas

Cítrics amb Verdures i Gerds

Sorbet de Llimona exprimida de Gandia

Pastís de Taronja i Ametlla amb Xocolata

Cookie de Coco, Creme Freche i Panses a la Llimona.

Cookie Daurat de Avena, Mel i Coco